Siirry suoraan sisältöön

Jäsenasiat

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut eivät sisällä tapaturmavakuutusta vaan jokaisen on huolehdittava vakuutusturva itse. Jäsenasioissa ota yhteyttä seuran hallituksen jäseniin, kts. Yhteystiedot!

Mailojen jännitys

Jani Rissanen tarjoaa palvelua mailojen jännittämisestä. Janille puh. 045-1365 476.


Jos sinulla on ajatuksia muidenkin tarvikkeiden suhteen, niin jaathan ideat kanssamme.

Pallot

Seuranjäset voivat ostaa sulkaisia palloja ja ne lunastetaan Kukkakeskukselta, joka sijaitsee Pohjolankadulla. Pallot maksetaan ainoastaan käteisellä, joten KORTTIMAKSU EI KÄY!

Juniorivuorot

Tervetuloa kaikki uudet ja kokeneet juniorit mukavaan joukkoomme. Aloittamiseen et tarvitse kuin sisäpelikengät ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Mailat, pallot ja muut tarvikkeet löytyvät vuoroltamme. Ennakkoilmoittautuminen ei tarpeellista, keräämme kuitenkin ylös perustiedot paikallaolijoista.

  • Tutustuminen 2-3 krt maksutta, ajantasaiset pelivuorot –> PELIVUOROT
  • Lisätietoja saat kysymällä –> YHTEYSTIEDOT

Kurssitusta ja lajitietoa

Seuramme tarjoaa halukkaille yrityksille tai yhteisöille sulkapallon tekniikka/pelitapa kursseja. Pientä korvausta vastaan pidämme porukallenne tai yrityksellenne sopivan koulutuksen, jonka avulla saatte uutta intoa harrastukseenne.

Meiltä paikalle saapuu kouluttajat (1-3 osallistujien määrän mukaan) ja teidän ei tarvitse kuin koota porukka kasaan (6-10 henkeä olisi sopiva vähimmäismäärä) ja lähteä kokeilemaan. Tapahtumapaikaksi voidaan toki sovittaa myös seuran vuoroja. Jos ette saa tarpeeksi porukkaa kasaan, niin laittakaa kuitenkin sähköpostia meille ja voimme yhdistellä innokkaimpien ryhmiä, jotta osallistujia on tarpeeksi.